RSS

RANKING TESLAMARIN http://teslamarin.blogspot.com


47
LAWYER GARANG
2481
48
3014
+1
48
AZLI SHUKRI TODAY
2506
44
2828
-4
49
TESLAMARIN
2672
82
6905
+33
50
INNERBLOG
2677
43
2778
-7
51
HHALEM
2689
89
7836
+38

SATU PENINGKATAN YANG MEMBANGGAKAN SAYA DARI TANGGA 82 KE TANGGA 49.

 

VIRUS


THE UNSPINNERS NOW OPERATE AS USUAL, NO MORE VIRUS MALWARE.

 
Leave a comment

Posted by on 24/03/2011 in Uncategorized

 

VIRUS ATTACK


KEPADA SEMUA BLOGGERS UNSPINNERS PLAK DISERANG MALWARE, BERHATI HATI, UNLINK THE UNSPINNERS BUAT SEMENTARA.

KEPADA SEMUA BLOGGERS KALAU JUMPA MASAGE NI >> “Hey, check out this girl, lol, she must be out of her mind for making that video!”. JANGAN LAYAN. MAYBE MALWARE?,SPYWARE?,OR WHATEVER SAMPAH DIGITAL.

 
Leave a comment

Posted by on 19/03/2011 in Uncategorized

 

Tags:

18 SX SCHOOL GIRL SEX WORKER


GAMBAR HIASAN JE.

Nuffnang Ads

.KOTA KINABALU: Hanya RM10. Itu bayaran dikenakan seorang remaja perempuan berusia 17 tahun yang masih bersekolah kepada rakan sekelas yang mahu mengadakan hubungan seks dengannya.

Remaja berkenaan juga tidak kisah melakukan perbuatan terkutuk itu pada siang hari di hotel murah pilihannya dan lebih memeranjatkan sudah melakukannya sejak berusia 15 tahun lagi.
Dalam pertemuan dengan wartawan Harian Metro, pelajar itu yang hanya mahu dikenali sebagai Lina berkata, dia mula membabitkan diri dengan kegiatan tidak bermoral itu selepas dipengaruhi beberapa rakan wanita lebih tua yang dikenalinya ketika melepak di kompleks beli-belah di bandar raya ini. 

“Ketika itu, saya memerlukan wang untuk membeli pakaian berjenama selain mendapatkan peralatan sekolah lebih lengkap, sedangkan keluarga tidak mampu menyediakannya termasuk buku latihan disebabkan faktor kemiskinan,” katanya.

APA NAK JADILAH , SEKOLAH LAGI DAH MENJUAL TUBUH, RM 10 STANDARD BDK SEKOLAH

pautan:http://dan-teslamarin.blogspot.com/

 
Leave a comment

Posted by on 11/03/2011 in Uncategorized

 

Ranking teslamarin.blogspot.com


80
KEDAH TIMES
6753
72
5234
-8
81
ANGIN PERUBAHAN
6868
71
5157
-10
82
TESLAMARIN
6905
83
LANTAK HANGPA LAA
7054
87
6973
+4
84
MALAYSIA HEAVEN
7081
89
7366
+5

Ranking terkini teslamarin.blogspot.com, pada tempat ke 82. dijangka akan meningkat lagi.

 
Leave a comment

Posted by on 11/03/2011 in Uncategorized

 

18 SG MANDI MALAM


Sebuah kisah benar yg terjadi dan tak dpt dilupakan oleh penulis sepanjang hidupnya!

Pesanannya, Hati2lah bila masok ka tandas dan pandang sekeliling dan baca doa masuk tandas supaya anda tidak mengalami apa yg beliau alami.

Malam itu, malam Jumaat. Kebanyakkan anggota polis dan penyiasat-penyiasat semua dah balik ke rumah, ada yang keluar makan, ada pulak yang sedang melakukan rondaan atau serbuan di tempat-tempat yang hangat disarangkan jenayah.

Aku baru jer balik dari rumah mayat SGH utk mengenal pasti satu mayat yg menurut doktor rumah mayat, adalah Lim Ah Bee, seorang pemandu teksi, yang dilaporkan hilang 7 hari lepas. Memang betul tu lah dia, menurut gambar-gambar yang diberikan oleh ahli keluarganya, yg melaporkan kehilangan Ah Bee kelmarin. Badanku berlengas peluh dan bau busuk dari bilik mayat. Setibanya dipejabat, aku mencapai tuala dan sabun, menukar kasut, dan menuju ke arah bilik mandi. Jam di dinding menunjukkan pukul 12:20 malam. ‘Apa lah nasibku ini,’ aku mengeluh…

Baru semalam shif pagi, dan hari ini hari cuti aku. Tapi terpaksa bekerja juga. Sgt Hilal terpaksa mengambil cuti tergempar kerana bapanya sakit teruk. Takpelah hari ni hari dia. Besok mungkin hari ku pulak.

Sampai jer di bilik air, aku terus menuju ke kamar mandi. Seluruh bilik air tu kosong, sebab hanya 3 orang jer yg bertugas malam tu. Kedua-dua rakan sekerja yg bertugas keluar menghadiri kes. Aku pun melucutkan pakaianku, terus membuka air panas dan membiarkan air itu menbasahi seluruh rambut dan badanku…

Tiba-tiba, terdengar bunyi yang aneh, ‘Pssssttttt.’

Mula mula, aku fikir salah seorang dari kedua rakanku itu dah balik ke stesyen dan ada di kamar mandi.

Aku pun menjerit ‘Bala, kau ke tu ?’ tapi tak ada jawapan.

Aku pun sambung menggosok gosok sabun ke seluruh badanku. Kurang dari 3 minit kemudian, bunyi tu ada lagi ‘ Psssssssttttt’. Tetapi kini, diikuti dengan bau wangi, seperti bunga mawar. Dentuman hatiku terus pantas, dan perasaan takut menyelubungi ku. Aku pun bergegas mengosokan sabun yang masih ada di tubuhku, ambil tuala dan mengelap seluruh tubuh. Setelah menyarung seluar, aku mencapai baju dan terus membuka pintu.

Tiba-tiba, didepan muka ku, bunyi itu datang lagi, kini lebih kuat ‘PSSSSTTTTTT’ ………… diiringi bau wangi yg menusuk hidungku…

Aku terpaku, tidak bergerak seketika… Lepas tu barulah aku pandang ke atas…..

***PERHATIAN!!!

Pada sesiapa yg lemah semangat, harap hentikan membaca sampai disini jer, kerana kejadian ini memang benar2 berlaku.

Sila scroll ke bawah…

>>>>>

>>>>>

>>>>>

>>>>>

>>>>>

>>>>>

>>>>>

>>>>>

>>>>>

>>>>>

>>>>>

>>>>>

>>>>>

>>>>>

>>>>>

>>>>>

>>>>>

>>>>>

>>>>>

>>>>>

>>>>>

>>>>>

>>>>>

>>>>>

>>

Lalu aku tertawa sendiri…

‘Cilaka punya perfume dispenser’ buat suspend jerrrrrrrr…

(LIHAT FOTO)

CERITA REKAAN SEMATA MATA TIADA KENA MENGENA DENGAN YANG HIDUP ATAU YANG TELAH MENINGGAL DUNIA

TETAPI ADA YANG TERKENA……….

 
Leave a comment

Posted by on 09/03/2011 in Uncategorized

 

me and my wife


my wife and i. married in april 8, 1988. now have 4 kids. 2 girls and 2 boys aged between 2 and 19 years old.

 
Leave a comment

Posted by on 09/03/2011 in home, life, people

 
 
Follow

Get every new post delivered to your Inbox.